Ouder-kind café in Montfoort

11 april 2024, van 11:00 tot 12:00 | de Bibliotheek Montfoort

Kosten: Gratis

Op de tweede donderdag van de maand tussen 11.00 en 12.00 uur ben je welkom bij het ouder-kind café in Bibliotheek Montfoort. Het ouder-kind café is een gezellige bijeenkomst voor (groot)ouders en hun kinderen en kleinkinderen.

Hier kan je samen lekker spelen, lezen en ontspannen. Met andere (groot)ouders kanl je je ervaringen delen, bespreken je waar je tegenaan loopt, en wissel je tips uit. Elke maand staat in het teken van een ander thema.

Thema april: bewust omgaan met media

Van 5 tot 12 april zijn de landelijke Media Ukkie Dagen. Hoe laat je je kleintje bewust omgaan met media. Wat doe je wel en wat doe je niet? Deel je ervaringen hierover met de andere (groot)ouders.

Meer weten over mediawijsheid voor kinderen? Via de oranje knop hieronder kom je op de pagina over de Media Ukkie Dagen met allerlei interessante tips.

Meer over de Media Ukkie Dagen

Volgende ouder-kind café

In verband met Hemelvaartsdag is het volgende ouder-kind café op de derde donderdag van mei, donderdag 16 mei.

Blijf op de hoogte

Wil je op de hoogte blijven alle activiteiten in de Bibliotheek Montfoort of één van onze andere Bibliotheken?
Meld je dan hier aan voor de maandelijkse nieuwsbrief.